ÜDVÖZÖLJÜK!

Cégünk az amerikai mezőgép piacon kipróbált és bizonyított termékek képviseletével foglalkozik. Közvetlenül amerikából importálva. A választékban megtalálható az ipari fejlesztések legújabb termékei is, mint a KRÓM-KARBID anyagból készült talajművelő elemek, melyek természetesen élettartamukkal elismerést vívtak ki, de áruk még nem teszi tömegtermékké, csak a gazdaságosan gazdálkodó és az új gépek eladásakor lehet megtalálni a gépeken, mert azt követően az "olcsó" kopóelemek kerünek fel a gépekre, melyek nem is biztos, hogy olcsóak!

Tegyen próbát velük!

A kisérleti összehasonlítások, az ipar elmúlt éveiben általánossá vált bór-acél alapanyagú termékeihez képpest a króm-karbid anyagú termékek legalább kétszeres, de nem kevés esetben háromszoros élettartamot bizonyítottak!

lazító hegy shieldvetés

Ezeket a termékeket a SHIELD Agricultural Co. mint gyártó és az ACRA-PLANT Co., mint a növénytermesztés igényeit és technológiáit figyelembe vevő fejlesztő cégek közös tapasztalataik és tudásuk alapján jönnek létre.

yettermulch

Vetőgépek, munkagépek hasznos kisegítő gépegységeit, mint a redukált talajmüvelés és tartozékait gyártja és forgalmazza, amerika legnagyobb gyártója YETTER Co.. A legtöbbet a preciziós gazdálkodás területein jelentkeznek termékei. Szemenkénti vetőgépek mulch egységei.

peerpeer

Nem utolsó sorban amerikában is és a világon is legnagyobb termék palettával rendelkező csapágy és lánc gyártó PEER Co., melyet nem ismerünk még Magyarországon, sőt Európában sem, mert még nem volt jelen. Termékeivel például a John Deere munkagépekben találhatjuk meg, melyekre jellemzően a gyakorlatban a tárcsacsapágyakat már úgy kezeljük, hogy egy szezonban két-három alkalommal is ki kell cserélni. Ezzel szemben a John Deere gépeknél hasonló funkciót betöltő tárcsacsapágyakat még négy -öt év után sem kell cserélni. Ez a csapágy a PEER csapágygyártó szktudásának és szakértelmének köszönhető! Nem véletlenül lett 2005. évben a John Deere első számú beszállítója, ami a OEM gyártók közt is nagy küzdelmek közti elismerést biztosít.

great plainsgreatplain

Amerika legnagyobb speciális vetőgépgyártója a GREAT PLAINS, melyet minden nagy gyártó még a John Deere is figyelemmel követ. Amerikában kb. 50% -os vetőgép piaci részedéssel! Már a gabonavetőgépeknél is preciziós magadagolás a Great Plains által fejlesztve.

Remélem az ajánlott  honlapokon keresztül megismeri cégünk képviselt termékeit, s talál benne az Ön számára hasznos és értékes tudást, információkat.

szerviz

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS!
5-20 éves szerviz tapasztalatokkal rendelkező szerviz-csapat áll rendelkezésére garancián túli szolgáltatások ellátására!

Amennyiben honlapunkon nem igazán találja az Ön számára szükséges információt, keressen bizalommal!

Lapunkat folyamatosan fejlesztjük és töltjük fel újabb és újabb érdekességekkel.

Reméljük később is visszalátogat hozzánk!

Tisztelettel:

Gammapolis 2000 Bt